Despre noi

Quasi pronti

În anul 1999, in nordul Portugaliei, la Aveiro, se deschidea primul restaurant QuasiPronti de catre familia Ribeiro. Retetele concepute imbina intr-un mod inedit influenta italiana cu obiceiurile braziliane, datorate anilor petrecuti de familia Ribeiro in Brazilia.

Folosirea ingredientelor proaspete, produse de inalta calitate precum marca Barilla, a permis obtinerea unor produse excelente, apreciate de consumatori de-a lungul anilor Intrucat prima consideratie este calitatea si satisfactia clientului, in restaurantele QuasiPronti utilajele italiene de ultima generatie sunt completate de o echipa tanara instruita corespunzator cat si de implementarea regulilor de HACCP. Principalele produse oferite sunt pastele si specialitatile de paste, completate de pizza.

In timp, marca Quasi Pronti a fost puternic consolidata prin calitate dar mai ales prin loialitatea clientilor sai. Incurajata de succesul avut, conducerea companiei a decis, sa se extinda reteaua si la nivel international, astfel ne putem mandri ca Romania este prima tara din Europa de Est in care intra acest nou concept !